TECH-ATRE

Teatre i tecnologia

per lonestar_admin

Dividida en dues parts, aquesta jornada professional vol aprofundir en l’us de les eines tecnològiques en la creació escènica. EXPERIÈNCIES TECH-ATRE (10 a 11.30 h) serà una taula rodona en què diferents creadores i creadors explicaran com han incorporat aquestes eines i coneixements de la
tecnologia digital en les seves propostes teatrals.

Participants:

Marc Villanueva Mir, artista i investigador en arts performatives. Juntament amb Xesca Salvà, coordina el Postgrau en Escena i Tecnologia Digital a l’Institut del Teatre.

Maria Thorson, fundadora, productora executiva i manager d’Insectotròpics, companyia que barreja en directe videoart, pintura, teatre, música i altres disciplines per crear performances multimèdia.

Irina Martínez, coreògrafa de Múcab Dans, companyia de dansa que crea espectacles pluridisciplinars, tot barrejant les arts escèniques i visuals. 

Després d’un descans, es reprendrà l’activitat amb LAB TECH-ATRE (12 a 14 h), un taller de capacitació en tecnologia digital a càrrec de Joan Laporta (Bàcum / Múcab Dans):

Com gestionar la tecnologia o els elements tecnològics en un espectacle. Aprendrem a introduir a partir del QLab els elements de llum, so, vídeo i elements mes interactius.

Jornada organitzada per

Fundació Joan Brossa. Centre de les Arts Lliures · Barcelona
7 de novembre, 10 a 14 h.
Accés lliure.
Per a companyies i col·lectius escènics, responsables de sales i festivals i altres professionals de l’escena i la tecnologia.

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà