TEATRE INCLUSIU: VISIONS EUROPEES

per lonestar_admin

Bones pràctiques per a la inclusió a través del teatre i la dansa

Representants de The Garage Norwich (Regne Unit), l‘Associació Ijshaamanka (Itàlia) i EAU.ID.A (França) presentaran les seves tècniques i estratègies per treballar la inclusió de col·lectius vulnerables a través de les arts escèniques. També ho farà Mos Maiorum, la companyia que lidera el RAVAL TEEN PROJECT, amb una creació comunitària titulada HOMO CONSUMER.

Les i els assistents (companyies, artistes, educadors i educadores, etc.) tindran també l’ocasió de participar en el taller 5 RITMI. DANZA ESTATICA E LAVORO SUL MOVIMENTO CORPOREO que Monia Mattioli i Maddalena Toderi (Associació Ijshaamanka) oferiran al CC Drassanes els dies 4 i 5 de novembre de 9 a 12 h (6 hores). Més informació sobre el workshop a la Sala Fènix, organitzadora de l’esdeveniment (places limitades).

Teatre inclusiu: Visions europees és una activitat organitzada per RBLS Festival Teatre Jove i la Sala Fènix dins el projecte Europeu Erasmus+ DAN.THE.NET (Dance Theatre Network Youth), un projecte d’intercanvi de bones pràctiques i mobilitat sobre la inclusió a través de les arts escèniques. La Fènix és una de les entitats participants en el projecte, juntament amb The Garage Norwich, Ijshaamanka i EAU.ID.A.

Teatre Tantarantana. Baixos 22
Dimecres 3 de novembre, de 17 a 19 h.
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà