Tallers RBLS Primavera

per lonestar_admin

Tens entre 13 i 20 anys? T’agradaria fer teatre i encara no t’has atrevit? Ja fas teatre i vols provar una disciplina nova? Ara és el teu moment!!

Tallers RBLS de primavera t’ofereix 3 tallers molt diferents i GRATUÏTS!

Dissabte 5 de maig
CC Can Felipa
10.30 a 13.30h

Vine amb roba còmoda i moltes ganes de deixar-te anar!

APUNTA’T i ACTUA JA!

PRIMERES CITES

Taller de Cinema / Interpretació per a càmera

Tallers-primavera-rbls-festival-teatre-jove-barcelona

Rodarem un curtmetratge inspirat en el programa First Dates; després de fer un exercici grupal per conèixer tot el grup i aprendre les eines necessàries, ens dividirem en parelles per començar a confeccionar el guió de cada escena.

Assajarem per treure el màxim profit de cada història i finalment ho gravarem. El material editat s’enviarà als alumnes dues setmanes després de finalitzar el taller.

MARC BIARNÉS. Actor i cantant format en interpretació professional per a teatre, cinema y tv, actualment és professor d’interpretació i càmera per a joves a Actua Studio! Com a actor els seus últims treballs al teatre han estat Roba estesa, de Queralt Riera i ¡Berlín, Berlín! d’Alain Chipot, representada aquesta última al Café-teatre Llantiol. En cinema ha protagonitzat els llargmetratges El secreto de Angelina i La vida de un árbol.

INSCRIU-T’HI!

 

VIU EL CIRC!

Taller de Circ

Tallers-primavera-rbls-festival-teatre-jove-barcelona

Si gaudeixes veient els artistes de circ desafiant la gravetat, contorsionant el seu cos, fent equilibris inversemblants, caminant cap per avall o fent riure i plorar…. vine a aquest taller i VIU I SENT EL MÓN DEL CIRC !

Amb DAVID COSPINEDA. Diplomat per l’Institut del Teatre de Barcelona, comença treballant en circ professional com acròbata, trapezista volant i clown al costat de mestres com Tortell Poltrona, Rogelio Rivel i Toni i Piti Español. Actualment és director i actor d’espectacles i videoclips de Dàmaris Gelabert i ha dirigit Viatge al cor i West Side Story, amb el Cor dels Amics de la Unió i Cançó d’amor i de guerra amb la Simfònica de cobla i corda de Catalunya. Imparteix classes d’Interpretació, Circ i Ioga.

INSCRIU-T’HI!

 

ART CONTRA LA GUERRA!

Taller de Performance Art

Tallers-primavera-rbls-festival-teatre-jove-barcelona

Vine a experimentar amb la teva imaginació, a provar la teva creativitat i convertir-te en l’artista-performer que tots portem dins. Ens descobrirem a partir de la dinàmica grupal. Crearem a partir de conceptes per donar forma al cos, al moviment i a l’expressió ritual. Treballarem la veu a partir de petits polipoemes i acabarem amb la creació d’una petita performance.

Amb Enric Domingo Tro. Postgrau en Pedagogia Teatral. Després de passar pel món del teatre, el doblatge i la performance aboca la seva vida a la pedagogia teatral treballant amb nens, joves i adults de diferents perfils. Durant més de vint anys ha treballat amb joves amb risc d’exclusió social als instituts de secundària i ha impartit variables i optatives de teatre així com diversos tallers de teatre.  Actualment és  coordinador de la Mostra de Teatre als instituts i a les escoles de Mataró i professor de l’Aula de Teatre de la mateixa ciutat.

INSCRIU-T’HI!

 

Organitza:

Amb el suport de:

Col.laboren:

Agraïments:

Ester Bartomeu, Jordi Boixareu, Jordi Bordes, Ignasi Casanovas, Carles Duarte, Mercè Grafià, Teresa Guilleumes, Belén Latorre, Rosa Moliné, Antonio José Navarro, Novaveu, Mònica Prieto, Recomana.cat, Victòria Tierz, La Tramolla, Miquel Valls Colomer, Viu el Teatre i Associació Lonestar Cultura.

 

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà