Tallers RBLS 2017

per lonestar_admin

cc can felipa

TALLER DE TEATRE MUSICAL: CANTA, BALLA, SOMIA

18 de novembre, d’11 a 14 h (Sala Teatre)

Entrarem al món del teatre musical de la mà de les cançons de grans musicals. Jugarem amb les dinàmiques, la respiració i l’escolta en grup a l’hora de cantar i comunicar; descobrirem quins són els mecanismes per endinsar-nos en el musical. I, tot seguit, aixecarem l’escena a través de la coreografia i el moviment escènic. Veurem com es treballa en un musical! A càrrec de Víctor Arbelo i Helena Jara, professors de l’escola AULES – ARTS ESCÈNIQUES de Barcelona, dirigida per Daniel Anglès, especialitzada en la formació de professionals en Teatre Musical.

TALLER DE TEATRE FÍSIC: EL GRUP CREATIU

18 de novembre, d’11 a 14 h (Sala de Conferències)

Aprendrem tècniques de teatre físic que permetran als joves treballar en una creació col·lectiva i desenvolupar, a través del moviment i del cos, accions i interaccions al carrer.  Treballarem l’organització, la motivació i l’aprofitament de tot el que pot oferir el grup al servei d’una creació teatral. El taller acabarà amb un flashmob al carrer. A càrrec d’Stephane Levy i la Cia. Moveo, Premi Moritz FiraTàrrega 2017 a la Millor Estrena d’Arts de Carrer per Conseqüències.

TALLERS D’IMPROVISACIÓ, COS I VEU I OBJECTES: L’ ACTOR CREATIU

18 de novembre, d’11 a 14 h (espai aules)

A la manera del microteatre, la companyia Egos Teatre proposa un circuit de microtallers de 50 minuts de durada (cada un), perquè EL joves tastin diferents tècniques escèniques i acabin sent un/a actor/actriu creatiu/iva! La proposta inclou un taller improshow on treballaràs la immediatesa, la resolució de conflictes, la creació col·lectiva, els diferents registres teatrals… Un taller d’improvisació coral a través del cos i la paraula partint d’arguments d’obres de Shakespeare, i un taller de creació de titelles, a fi de construir un titella i crear una petita peça.

Sala Beckett

WORKSHOP AMB ELS MALNASCUTS (COL·LECTIU VVAA) O MÈTODE MALNASHUTTI

19 de novembre,  de 16.30 a 18 h

Amb aquest workshop, Els Malnascuts (o Col·lectiu VVAA) volen acompanyar als joves una aventura conjunta, curta però intensa, de posar en imatges les sensacions que aquests portin des de casa.  L’interessant de fer teatre és fer-lo perquè ho necessites. Trobar en el teatre un mitjà d’expressió i aprofitar-lo. Qualsevol persona amb la necessitat d’explicar alguna cosa, d’analitzar, d’aprendre alguna cosa, és digna d’agafar i fer una obra de teatre. I tothom que agafa i fa una obra de teatre té la responsabilitat d’esforçar-se al màxim per aportar al teatre allò que coneix i de descobrir el que desconeix.

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà