SOLAR, de Mos Maiorum

per lonestar_admin

Benvingudes i benvinguts a un ritual catàrtic on testimonis reals ens parlaran de la crisi energètica i el model d’implementació de les energies renovables. Una àgora on escoltar veus diverses, cants atàvics i impactes electromagnètics.

Què cantarà la gent del camp, quan el camp sigui una central energètica? Solar és un acte litúrgic amb dos mons en conflicte: blat i làser, veu i mirall, memòria i cables.

Mos Maiorum és un col·lectiu teatral de Barcelona fundat el 2015 i especialitzat en teatre documental i polític. El grup aposta per col·locar l’espectador dins de la situació escènica utilitzant formats immersius.

#EnergiesRenovables #canviclimàtic #sostenibilitat #teatredocumental #teatrecontemporani

Direcció artística Ireneu Tranis Direcció escènica i disseny d’espai Clàudia Vilà Dramatúrgia Ireneu Tranis, Alba Valldaura Interpretació Alba Valldaura, Martina Tresserra, Ireneu Tranis Espai sonor i música electrònica Guillem Llotje Vestuari Adriana Parra Làser Marcello Nardone – INZIST Direcció tècnica i il·luminació Dani Miracle Assessoria litúrgica Marquet Sempere-Moya Assistència d’escenografia Lydia Cornillet Construcció de l’atrezzo Xavier Arbonès Producció Muntsa Roca (Anastàtica Cultural).

Nau Iwanow · Barcelona
Dijous, 9 de novembre, 20 h. Durada: 70 minuts.
Preu: 6 € (-20 anys), 9 € (21 a 25 anys), 12 € (+26 anys).

Descomptes amb Carnet Jove.

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà