Regina Mercadal

per lonestar_admin
Em dic Regina Mercadal, tinc 19 anys i sóc fotògrafa. Estic en formació audiovisual ja que tot el món del vídeo i de la fotografia em crida l’atenció.

Com vas començar?

Sempre m’ha agradat fer fotos a tot allò que em crida l’atenció, no ha de ser res en concret. De petita utilitzava la càmera dels pares als viatjes. A partir dels 16-17 anys vaig començar a fer fotos a les meves amigues però no era res artístic ni profesional, encara. Vaig cursar el batxillerat escènic i em vaig acabar decantant per l’audiovisual. En començar a fer fotos més artístiques vaig aprendre a editar-les. A crear atmosferes i espais diferents amb l’edició de les fotos. A poc a poc, vaig contactant amb gent per ampliar el cercle de contactes per retratar i poder treballar amb models. D’aquesta manera he aconseguit professionalitzar la meva feina. Ara mateix estic en formació, però ja he pogut fer els meus primers projectes. He fet sessions per a la joieria 7 Faros adaptant el meu estil per al producte. També he fet books d’actors i actrius, fotos de concerts, alguns videoclips a grups que feien versions i a un cantautor. Faig fotos tant a interior com a exterior i també escric. De fet, amb uns companys estem a punt de rodar un curtmetratge.

Què t’inspira per crear?

El que més m’inspira és fer-ho a partir d’un espai, d’una llum natural, i seguir un procés molt intuitiu sense gaire preparació. De manera ausent, tot i que sigui fictici, que sembli que no hi soc, allà. Captar una part de les persones. També gaudeixo amb l’edició, convertint les fotos en una cosa diferent.

Què ens recomanes?

M’agrada molt la pel·lícula Call Me By Your Name, tant la història com la fotografia. També les fotografies de la Martina Matencio, la seva llum i els seus colors. La seva sensibilitat per a tractar amb diversitat els retrats que fa a les seves models. Té una estètica molt cuidada.

Com et veus en un futur?

El meu objectiu és poder viure de la meva feina. Fent exposicions, per exemple. M’interessa treballar per a algú, amb algun artista, ja sigui un producte o marca. Poder donar el meu punt de vista a partir d’unes premises prèvies. A més, vull seguir investigant en l’audiovisual, en la realització de videoclips i en el guió de cinema.

Instagram: @reginamercadal
Mail: reginamercadalph@gmail.com

Marc Mampel
Instagram: @mampelfilms

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà