RBLS ALL STAR

per lonestar_admin

Fem una festa. Una festa d’artistes i una festa d’amants de l’art. Una festa que et necessita. Volem que sigui gran i que hi participis. Hi haurà actuacions, dj, ball, beguda, menjar… T’ha quedat clar el que fem? Una festa!

I per què us necessitem?

Volem convidar-vos a crear, a impulsar el vostre talent i a gaudir conjuntament del teatre i l’art. Ser artista no és fàcil, i ens agradaria canviar això, volem donar-vos petites oportunitats per començar a professionalitzar-vos o, si més no, fer-ne un tast!

Així que aquí teniu, una convocatòria per a artistes de 16 a 21 anys que vulguin ser el tret de sortida del festival RBLS, que vulguin sorprendre’ns amb una breu actuació el dia de la festa d’inauguració i, sobretot, que vulguin passar-ho bé!

Bases de la convocatòria

  • Podeu participar en el RBLS ALL STAR si teniu entre 16 i 21 anys
  • Podeu presentar-hi un solo, una escena col·lectiva o qualsevol format d’actuació (cançó, poesia, rap, dansa… Be creative!) Si sou un col·lectiu, ha d’haver un 70% d’integrants entre 16 i 21 anys.
  • L’actuació ha de durar entre 5 i 10 minuts; sembla poc, però s’hi poden fer joyitas.
  • Entre totes les propostes rebudes, el jurat escollirà 10 propostes per participar en el RBLS ALL STAR (divendres 3 de novembre, 20 a 23 h, Espai Jove La Fontana)
  • Les persones i/o companyies seleccionades s’han de comprometre a presentar la seva actuació en el RBLS ALL STAR (divendres 3 de novembre, 20 a 23 h, Espai Jove La Fontana). Si ho desitgen, podran assajar a l’Espai Jove La Fontana el mateix 3 de novembre de 15 a 18 h (l’organització les convocarà per torns).
  • Les persones i/o companyies no seleccionades tindran l’opció d’actuar al micro obert que hi haurà als diferents teatres RBLS durant els dies de festival.

Com participar-hi?

Molt fàcil, heu de respondre a les preguntes d’aquest formulari i seguir-nos a l’Instagram @RBLSfest

  • El termini per presentar propostes és l’1 d’octubre, a les 23.59 h. Aprofiteu aquesta oportunitat!

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà