Tallers Rbls 2018

per lonestar_admin

Tens entre 13 i 20 anys?
Vine amb roba còmoda i
moltes ganes de divertir-te !

 

DISSABTE 13 D’OCTUBRE, 10.30 a 13 h
Centre Cívic Cotxeres Borrell
Preu: 2 €

INSCRIU-TE!!

 

COREOGRAFIES DE TEATRE MUSICAL 

Vols ballar les coreografies de Grease o de Mamma Mia? Aquí les pots aprendre! I no cal que hagis estudiat dansa, el teatre musical està pensat, sobretot, per a actors i actrius que no són ballarins.
Això sí, quan acabi la sessió, ballaràs números de grans musicals. Et sentiràs al cor de Broadway!

Amb Guillem Cirera, ballarí, coreògraf, actor i professor de dansa. Professor de teatre i dansa a l’Aula d’Arts Escèniques del teatre Kursaal de Manresa i membre de l’equip docent del projecte «Tots Dansen» del Mercat de les Flors.

UN COMENÇAMENT

Començar tranquilament amb l’espai, el cos, la mirada. Qui som? Qui soc, on soc? A partir d’una sèrie d’exercicis i de jocs, començarem a explorar què vol dir estar junts i arriscar-se a compartir les forces i les fragilitats de cadascú.

A càrreg de Tomeo Vergès, coreograf olotí afincat a França des dels anys 80 on ha creat la seva pròpia companyia, MAN DRAKE, i desenvolupat la seva carrera artística.

 

ESCRIU TEATRE

Ets jove, tens esperit crític i rebel…
Dona veu al teu inconformisme! Tant si t’agrada escriure com si no, en aquest taller descobriràs
una manera estimulant i imaginativa per expressar la teva rebel·lia de manera artística. Explora el teu talent literari i teatral mitjançant el joc. Protesta des de l’escenari!

Amb Antonio Morcillo, autor, docent i director teatral. Professor d’escriptura creativa i teatral amb diverses entitats i professor de literatura dramàtica a la Catalonia Film School.

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà