Espectacles Rbls 2018

per lonestar_admin

Inauguració
EL AGITADOR VÓRTEX
de Cris Blanco

DIJOUS 11 D’OCTUBRE, 21 h
Teatre Tantarantana. Baixos 22
Preu: 6 € (- 20 anys), 9 € (+ 21 anys)
COMPRA L’ENTRADA

El Agitador Vórtex és teatre interactiu, és performance, és una pel·lícula trepidant que es roda i s’emet en rigorós directe. Una proposta fresca, brillant i molt, molt enginyosa, que ret homenatge al cine i a l’escena. Et sorprendrà!

..

OFF RBLS

COS I IDENTITAT

DIVENDRES 12 D’OCTUBRE, 11 h
Teatre Tantarantana. Àtic 22
Preu: 6 € (- 20 anys), 9 € (+ 21 anys)
COMPRA L’ENTRADA

El monogràfic COS I IDENTITAT, format per tres peces breus, et convida a rebel·lar-te contra la tirania del culte al cos o els prejudicis cap a les persones que tenen una identitat diferent.

Cospress: Espectacle de teatre físic, poètic, irònic i surrealista que, a través del moviment i dels objectes, s’endinsa en les problemàtiques derivades del culte al cos. Dues ballarines i un maniquí ballen una coreografia hipnòtica i, a estones, terrible.

Albert/Berta: Quan va néixer, l’Albert no es deia Albert, sinó Berta. No entenia perquè, tenint cos de noia, se sentia noi. Però, després d’haver conegut altres persones com ell, l’Albert ha après a trepitjar fort malgrat els obstacles d’un món que no sempre reconeix la diferència.

Freeze the Nipple: Comèdia absurda que dispara contra la cosificació de la dona. Es basa en el cas real d’una hostessa que va denunciar els organitzadors d’un torneig de tennis perquè l’obligaven a vestir tirants i faldilla curta en ple hivern.

Novaveu, el grup de crítics joves de la plataforma Recomana, conduirà el col·loqui postfunció.

..

PÍNDOLES
Microteatre fora del teatre

DIVENDRES 12 D’OCTUBRE, 18 h
Teatre Tantarantana. Diversos espais
Preu: 6 € (- 20 anys), 9 € (+ 21 anys)
COMPRA L’ENTRADA

Puja al terrat… a veure teatre! La terrassa del Tantarantana és un dels tres espais que acullen el circuit teatral itinerant que, un any més, el Festival Píndoles ha preparat per a RBLS. L’objectiu, fer-te viure una experiència
única i innovadora de teatre breu, intens i de prop, en indrets inesperats.

RRHHProcés de selecció de personal d’una gran empresa. Darrera entrevista del dia. Gràcies a un mecanisme especial, podrem escoltar els pensaments d’una entrevistada que vol la feina amb tota
la seva ànima i una entrevistadora que ha de prendre una decisió que li pot canviar la vida…

DUELDos personatges anònims s’enfronten en un duel. Un duel que serà, alhora, verbal i esgrimístic, i també un viatge per diferents referents cinematogràfics. I serà durant l’enfrontament, a temps real, que anirem descobrint les raons que han originat el duel.

WELCOME TO BERLIN: En Carles i la Berta estan en el millor moment de la seva relació. Però la Berta rep una beca per treballar sis mesos a Berlín i tots dos només disposen de 24 hores per decidir si diuen bye bye a Barcelona o si l’hi diuen a la seva relació. Welcome to crisi de parella!

..

AKA (Also Known as)
de Daniel J. Meyer

DIVENDRES 12 D’OCTUBRE, 21 h
Teatre Tantarantana. Àtic 22
Preu: 6 € (- 20 anys), 9 € (+ 21 anys)
COMPRA L’ENTRADA

AKA és una explosió de vitalitat i de dolor, de llum, de música, d’emocions extremes. Un espectacle àgil, enèrgic, amb un intèrpret que balla, canta, s’enfila a les cadires, crida, riu, plora, parla amb el públic i el sorprèn a tothora. T’atraparà!

En Carles té 15 anys i és tan bo amb els estudis com amb l’skate. Tot i el seu look rebel, insubmís, és un xaval feliç, amb bons amics i una família que l’estima –el va adoptar quan tenia 3 o 4 anys. I com tants d’altres, en Carles fa servir el Tinder i gràcies al Tinder coneix la Clàudia, una noia amb la qual viu una màgica i intensa nit d’amor. L’endemà, però, el somni es torna un malson. La policia apareix a casa i se l’emporta emmanillat. I a partir d’aquest moment, un espiral de calúmnies, racisme, prejudicis i injustícies amenaça amb esfondrar la seva vida…

..

LOS BANCOS REGALAN SANDWICHERAS Y CHORIZOS
de José y sus hermana

DISSABTE 13 D’OCTUBRE, 21 h
Teatre Tantarantana. Baixos 22
Preu: 6 € (- 20 anys), 9 € (+ 21 anys)
COMPRA L’ENTRADA

Acomiada’t de RBLS 2018 amb un muntatge 100 % rebel. Un espectacle fet per i per a joves, una mirada jove al present i el passat recent del nostre país. Tota una revolució en escena!

Què saben del franquisme les noves generacions? Què saben de la Transició cap a la democràcia? Com influeix a les seves vides el silenci que va seguir a la fi de la dictadura? Són preguntes que formula Los bancos…, un espectacle vital, carregat de música, que lluita contra la impotència a què aquesta societat i els seus dirigents aboquen els joves. Aquesta és l’Altra Història, la teva Història.

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà