Espectacles

per lonestar_admin

Inauguració

NADIA de La Conquesta del Pol Sud

Dilluns 4 de novembre, 20 h al Teatre del CCCB
Preu: 6 € (-20 anys), 9 € (+ 21 anys). 20 % descompte Carnet Jove i TR3SC
COMPRA L’ENTRADA

La Nadia va patir la guerra a Kabul (Afganistan). Va caure greument ferida però no es va deixar vèncer. Superat el conflicte, a casa seva no quedava cap home que pogués treballar i les dones tenien prohibit fer-ho. I ella, amb deu anys, va decidir fer-se passar per noi per mantenir la seva família. Es va veure obligada a viure una mentida durant deu anys, fins que una ONG la va ajudar a marxar del país i a recuperar la seva identitat.

Ara, la Nadia explica la seva història en un espectacle de teatre documental que demostra que, malgrat les adversitats, sempre hi ha un lloc per al somriure i l’esperança. A Nadia hi ha música, paraula, diàleg i audiovisuals. Però, sobretot, força, emoció i veritat.

Creació i interpretació Nadia Ghulam, Carles Fernández Giua i Eugenio Szwarcer.

Direcció Carles Fernández Giua. Disseny d’espai i vídeo Eugenio Szwarcer. Il·luminació Luis Martí. Disseny de so Damien Bazin. Ajudant de direcció Silvia Dotti.

Una producció de Grec 2014 Festival de Barcelona, CCCB-Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, La Conquesta del Pol Sud i Velvet Events. Amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals.

NOTA:

El 5 de novembre, al matí, Nadia Ghulam oferirà una xerrada a instituts al CCCB.

___________

OI NÉOI (Els nous) d’Albert Tola i Constanza Brnčić

Dimarts 5 de novembre, 19.15 h (NOVA HORA)
Teatre Tantarantana, Baixos 22

Preu: ENTRADA GRATUÏTA
RESERVA LA TEVA ENTRADA

Des de fa vuit anys, el Tantarantana impulsa el projecte PI(È)CE, que acosta el teatre als nois i noies del Raval a través d’un espectacle col·lectiu (anual) creat a partir de les seves vivències i experiències, de les moltes realitats que conviuen en un dels nuclis més multiculturals de la ciutat. De fet, la pluralitat de cultures i de llengües del Raval troben el seu reflex a l’escenari, com succeeix a Oi néoi (Els nous), una creació en què adolescents i gent gran, veïns de sempre i d’altres que tot just acaben d’arribar, s’interroguen sobre la identitat cultural. Moviment, acció, performance i paraula per dibuixar la diversitat del món.

NOTA:

Oi Néoi (Els nous) posa el punt final a una jornada professional sobre teatre comunitari per a joves, organitzada al voltant de diàlegs, presentacions i assessorament a nous projectes i centrada en els beneficis de la creació escènica comunitària en el col·lectiu adolescent i jove.

Concepte Constanza Brnčić i Albert Tola Direcció, coreografia i posada en escena Constanza Brnčić Dramatúrgia i textos (a partir dels escrits dels participants) Albert Tola Interpretació Joves i gent gran participants en el projecte PI(È)CE

Música Nuno Rebelo. Escenografia i vestuari Sara Ojanguren. Disseny d’il·luminació Joan Rey, Constanza Brnčić. Disseny de so/ Concepció sonora Carlos Gómez. Disseny de vídeo Cordelia Alegre, Clàudia Barberà. Ajudantia de direcció Beatriz González Magadán. Producció Salvador S. Sánchez. Producció executiva Teatre Tantarantana.

Una coproducció del Grec 2019 Festival de Barcelona i Tantarantana, ATIC (Associació Teatral d’Innovació i Complicitats).

___________

FAIRFLY de La Calòrica

Dijous 7 de novembre, 20.30
Teatre Tantarantana, Baixos 22

Preu: 6 € (-20 anys), 9 € (+ 21 anys). 20 % descompte Carnet Jove i TR3SC
COMPRA L’ENTRADA

Fairfly és una comèdia (àcida) brillant, una radiografia (implacable) de la societat actual, d’un món laboral deshumanitzat i ferotge. Quatre empleats d’una multinacional d’alimentació creen la seva pròpia empresa, molt més humana i propera, i llancen al mercat un producte artesanal, ecològic i altament nutritiu. Són idealistes i volen canviar el món, però aviat començaran a dubtar dels seus objectius: de debò volen canviar-lo?

L’espectacle ha recollit els premis Max 2018 al Text Revelació i a l’Espectacle Revelació i el Premi de la Crítica 2018 a l’Espectacle de Petit Format, entre altres guardons.

Dramatúrgia Joan Yago. Direcció Israel Solà. Intèrprets Queralt Casasayas, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher i Vanessa Segura / Esther López.

Escenografia, vestuari i il·luminació Albert Pascual. Cançó Fairfly Josep Sánchez-Rico i Ona Pla. Vídeo Moosemallow Crew. Fotografia Anna Fàbrega. Alumne en pràctiques Abel Montes. Disseny gràfic Albert Pascual. Producció executiva La Calòrica. Producció La Calòrica amb el suport del Teatre Tantarantana.

___________

HELENA de Clara Moraleda

Divendres 8 de novembre, 19.30 h
Teatre Tantarantana, Àtic 22
Preu: 6 € (-20 anys), 9 € (+ 21 anys). 20 % descompte Carnet Jove i TR3SC
COMPRA L’ENTRADA

L’Helena té vint anys i es prepara per a la nit de l’any, la nit que li canviarà la vida. Davant del mirall de la seva habitació, canta i balla els hits dels 80 disposada a menjar-se el món d’una mossegada. No s’adona que algú l’està observant: una dona que la coneix molt bé. Qui és aquesta dona? Qui és l’Helena? Què passarà aquella nit?

Helena parla d’il·lusions que xoquen amb la realitat, de somnis no realitzats, d’amor, de sexualitat, de relacions tòxiques i de les seves conseqüències, però ho fa en clau de comèdia i amb un ritme trepidant.

Després de la funció hi haurà una xerrada amb les actrius.

Amb Clara Moraleda i Annabel Totusaus.

___________

MY LOW COST REVOLUTION de Fundación Agrupación Colectiva FAC

Divendres 8 de novembre, 21 h
Teatre Tantarantana, Baixos 22
Preu: 6 € (-20 anys), 9 € (+ 21 anys). 20 % descompte Carnet Jove i TR3SC
COMPRA L’ENTRADA

Justificaciones del porqué soy una radical de mierda és el contundent subtítol d’una comèdia igual de contundent. Les radicals de merda que la protagonitzen són joves i combatives, però després d’intentar canviar el món a hòsties senten que la revolució està condemnada al fracàs: perquè per fer-la realitat cal lluitar a full i elles, com tothom, només li poden dedicar unes hores o uns dies…

Això és un homenatge al no estar sempre a tope, una reflexió sobre la diferència entre protestar i lluitar, entre la teoria de carrer i l’acció. Revoluciona’t!

Direcció, dramatúrgia i text Francesc Cuéllar. Intèrprets Agnés Jabbour, Glòria Ribera i Nikole Portell

Ajudant de direcció i moviment Gaia Bautista. Espai escènic Sergi Cerdan. Tècnic Alejandro Bordanove. Fotografia Alejandro Bordanove i Francesc Cuéllar. Producció Anna Maruny.

Una producció de Fundación Agrupación Colectiva.

___________

LA FESTA de Mambo Project

Dissabte 9 de novembre, 21 h
Teatre Tantarantana, Àtic 22
Preu: 6 € (-20 anys), 9 € (+ 21 anys). 20 % descompte Carnet Jove i TR3SC
COMPRA L’ENTRADA

Quan ho sents per primer cop, notes una pulsió primària, el beat, la base sobre la qual es construeix tota la resta. És un reconeixement instantani, una connexió. I de seguida, sense adonar-te, es converteix en un sol ritme… i saltes al buit! Així és la música electrònica i així és l’amor quan tot just comença, compassat, gradual i intens.

La Festa és tot això i molt més, una experiència immersiva, un joc de màscares amb DJ, projeccions i barra de bar. Una festa en què podràs ballar o no, però que et transformarà. No hi faltis!

Direcció Nina Solà Dramatúrgia. Ferran Echegaray. Intèrpret Jordi Font.

Música i DJ Marc Naya. Audiovisuals i VJ Júlia Girós. Il·luminació Mario Andrés. Vestuari Helena Torres. Escenografia Carlos Gallardo. Producció Irene Hernández. Assessora de moviment Eulàlia Bergadà. Disseny gràfic Pol Solà.

Espectacle inclòs en el programa MediaEstruch de l’Estruch Fàbrica de creació, coproduït per FiraTàrrega dins el programa Suport a la Creació 2019 i en col·laboració amb el Graner i Roca Umbert.

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà