Patricia Diaz

per lonestar_admin

Soc la Patricia Diaz, tinc 17 anys i m’agraden totes les arts; cantar, ballar, actuar… el que més m’agrada, però, és el teatre musical, perquè les reuneix totes.

Com vas començar?

He estat ballant gairebé tota la vida, vaig començar fent-ho als dos anys fins als onze. Als nou anys, a la meva escola van proposar teatre com assignatura. De bon començament no m'agradava, però després em va encantar. Es va convertir en la meva passió juntament amb la dansa. Més endavant, amb tretze anys, vaig començar a cantar de manera autodidacta i tot seguit, a compondre, ja que també toco la guitarra. He sortit a curtmetratges com Exànimes, Al viatge de mi, Beef, dirigit per Ingride Santos, o ¿Quién es Leire?, i de figurant a la sèrie Merlí Sapere Aude. Alguns dels projectes han sortit per càsting; en vaig fer un d'un noi que feia el seu treball de recerca i em va demanar actuar per a ell. Actualment faig d'extra com a ballarina a la companyia La màscara de Talia, de teatre musical.

Què és el que més t'agrada?

Poder ser una altra persona i sentir emocions que potser mai viuria. Em fa crèixer com a persona i com a actriu, viure una altra realitat és increïble.

Què ens recomanes?

Vull recomanar el musical Hamilton, té una escenografia increïble i el transcurs de la història intriga molt. Surt l’Imanuel Miranda, que és un gran actor. També la pel·lícula El efecto mariposa i les composicions d’Elton John.

Com et veus en un futur?

Voldria poder viure de qualsevol art i fer de tot. Un musical o gravar un disc amb les meves cançons. Sortir en una sèrie nacional o internacional. Viure del que m’agrada. L’any vinent estudiaré musicologia a la universitat.

Instagram: @patts_art

Marc Mampel
Instagram: @mapelfilms

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà