Mirades rebels per a la imatge del festival 2022

per lonestar_admin
Cartell RBLS 2022 - Guillem Gasparin

Ja tenim la imatge de RBLS 2022, sorgida del concurs que el festival convoca cada any entre joves dissenyadores i dissenyadors (de 18 a 25 anys). Enguany, tercera edició del concurs, el guanyador ha estat Guillem Gasparin Calvet (22 anys), amb un disseny que trenca amb la línia dels cartells anteriors. Un treball eminentment tipogràfic que, com comenta el mateix Guillem, «combina l’execució de formes geomètriques i la tècnica del gegantisme. Aquesta proposta busca representar la humanització gràfica dels signes tipogràfics mitjançant la disposició de les comes. Així, s’aconsegueixen ”lletres personificades” que es miren de manera directa i intrigant. Com en el teatre, la semiòtica del disseny apel·la en tots els seus ordres a un missatge que busca una connexió personal amb l’espectador».

Nascut al Delta de l’Ebre, Guillem Gasparin Calvet va estudiar Gràfica Publicitària a l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (ESARDI). Especialitzat en creació i disseny de gràfica publicitària i expositiva, treballa com a professional autònom en diverses àrees del disseny gràfic: entre d’altres, maquetació editorial, creació d’identitats corporatives, packaging, retoc fotogràfic i cartellisme.

L’enhorabona!

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà