Marta Caravaca

per lonestar_admin

Sóc la Marta, tinc 20 anys i sóc realitzadora audiovisual. M’agrada crear amb imatges.

Com vas començar?

Des de petita vaig començar fent videos on em grabava a mi mateixa fent acrobacies desde diferents punts de vista i després ho montava. A més feia minipel·lícules amb el meu gremà i remakes d’escenes de sèries. Més endavant amb 16 anys em vaig interessar més per la fotografia i als 17 em van comprar la meva primera reflex amb la que vaig començar a experimentar pel meu compte. Feia sessions a la gent del meu poble per a començar a professionalitzar l’audiovisual que portava visquent a casa. Per aquelles dates vaig muntar un video per a ser exposat en la cloenda de final de curs de la Universitat de Sant Joan de Deu. Veient que aquest món m’agradava, vaig decidir cursar estudis universitaris de Comunicació Audiovisual. Ho he combinat amb una altre formació universitaria paral·lela de producció audiovisual. 

A partir d’ampliar els meus coneixements en el sector, he pogut endinsar-me en projectes com la realització de les festes majors de l’Ajuntament de Masquefa (Anoia), l’ajudantia de direcció en el curtmetratge Mess.Age_, el cobriment d’esdeveniments a nivell audiovisual com la graduació de la Universitat Autònoma de Barcelona de Criminologia i també la pròpia direcció del curtmetratge Barrera Azul, co-dirigit amb Marta Martin.

Actualment formo part de la productora Helousis que he creat juntament amb tres companys de la universitat, amb la que estem realitzant diversos projectes com el videoclip Sharpa, el videoclip Aquellos días, el fashio film de Changting Wu Label, el curt documental de Julieta entre d’altres que estan per venir o a punt de rodar-se. A més a més aquesta tercera edició del Festival RBLS Teatre Jove tinc l’oportunitat de portar les xarxes socials a més de generar contingut per aquestes com fotografies de l’espot i cobriment d’esdeveniments.

Què és el que més t'agrada?

El que més m’agrada del que faig és veure una idea que he pensat es desenvolupa fins arribar a imatges reals del projecte final. També gaudeixo molt, pensant en composicions i en color. Per altre banda, el que més m’inspira és poder crear a partir d’un sentiment una ficció.

Què ens recomanes?

M’agradaria recomanar l’apartat d’art de la revista Māgoa Magazine, la pàgina web girlsinfilm.net ja que son projectes audiovisuals fets per dones, i també els assajos de temes quotidians ja que són inspiradors com per exemple El temps regalat que parla sobre l’espera.

Com et veus en un futur?

En un futur m’agradaria veurem treballant en una productora, en una empresa en el sector de comunicació o en l’àmbit de la publicitat i marketing i poder realitzar els meus propis documentals. Tinc el desig de poder crear peces audiovisuals que aconsegueixin despertar sentiments en la gent que ho consumeixin.

Instagram: @martswl
Web: mcaravaca.wordpress.com/

Marc Mampel
Instagram: @mapelfilms

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà