Marc Galindo

per lonestar_admin
Sóc en Marc Galindo i tinc 14 anys. Sóc actor, faig dansa i dibuixo.

Quan vas començar?

Des de ben petit mirava les pel·lícules i després anava a la meva habitació a interpretar-les. De manera més concreta, vaig començar amb una obra amb guió a l’escola. Vaig introduir-me al món del teatre amb Els Pastorets i després en altres instituts vaig anar realitzant altres personatges. El fet de poder interpretar diferents perfils m’ha permés comprovar el meu nivell i anar creixent com a actor. Porto cinc anys fent teatre i dansa, més o menys des dels vuit. He interpretat el barreter boig en una versió que vam fer d’Alícia al país de les meravelles. Aquesta obra ha significat molt per a mi ja que, arrel d’aquesta interpretació, m’he obert molt més. He trencat els límits i m’he tret les possibles vergonyes. He començat a treure les meves pròpies idees i a ensenyar com realment soc jo. M’agrada veure fins on puc arribar. També he actuat a Quan el sol es pon, vaig estar en escena quasi una hora sencera sense sortir. Ara estic fent una versió de La llamada, amb coreografies meves. També dibuixo amb l’ordinador. M’agrada captar les expressions però no ser massa realista.

Què és el que t’inspira?

Creo molt a partir del que faig, és a dir, si interpreto un personantge intento veure obres similars per poder tenir referències. Agafo molts estils per poder fer després el que jo vull.

Alguna recomanació?

El que més m’agrada són els musicals en general, perquè tot encaixa, és una fusió de dansa, cant i interpretació. Ja sigui en persona o en digital. La jaula de las locas i Mar i cel són les meves recomanacions.

Quines aspiracions tens en un futur?

Vull seguir formant-me, treballant i veure fins on puc arribar. Intentar interpretar tot el que pugui, tots els estils. No tinc un objectiu clar, buscar i treballar. Vull fer el batxillerat escènic. Ja veurem el que anirà venint.

Instagram: @marcgao.art_ @marcgao_
Mail: marcgao170905@gmail.com

Marc Mampel
Instagram: @mampelfilms

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà