La diversitat és la imatge de RBLS 2021

per lonestar_admin

‘El cartell de RBLS vol evocar la diversitat, on cada ‘cuc’ es un individu diferent i únic. Així, doncs, la suma de ‘cucs’ genera un conjunt divers i plural’. Aquesta és la reflexió que s’amaga rere el disseny guanyador del concurs de cartells RBLS 2021. La seva autora ha escollit, a més, una gamma de colors acord amb la temàtica, que reflecteix molt bé un dels objectius del festival (sí a la diversitat, no a la discriminació), com recull el Manifest RBLS.

Marina Mampel (20 anys) és estudiant del grau universitari en Belles Arts. És directora d’art per a videoclips i audiovisuals, dissenyadora de cartells per a teatre i curtmetratges i de grafismes per als crèdits finals. Ha participat en les exposicions col·lectives Ya lo dijo Passolini (2019) i Art en Femení (2021).

15 propostes per al cartell

El concurs RBLS 2021 ha rebut enguany una quinzena de propostes de joves dissenyadores i dissenyadors. La Marina n’ha estat la guanyadora, però dos dissenys més van disputar-li el premi: el de Guillem Gasparin Calvet, un excel·lent treball gràfic, acurat i professional, i de Martina Barahona, una proposta radical i suggeridora.

Moltes gràcies a totes les persones que hi heu participat!

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà