Júlia Feixas

per lonestar_admin
Sóc la Júlia Feixas, tinc 20 anys i sóc actriu. Creadora que explora tots els límits amb la interpretació i la creació. Treballar per aprendre mil coses, tant en el món de la direcció teatral com al de l’audiovisual.

Com va començar tot?

Primer de tot, estudiava música, al poble, a l’escola municipal. Tocava la guitarra. Als 4 anys, treballava diferents habilitats com la música, la interpretació i la dansa. A partir d’això, vaig conèixer gent i vaig entrar en el món actoral fins que vaig acabar fent el batxillerat escènic a Granés. Allà encara vaig conèixer més gent i vaig fer una xarxa d’actors i actrius més gran. Una professora em va recomanar la Nancy, on vaig entrar en acabar el batxillerat. També la Laura Jou. Durant aquest any les he anat combinant. Com vull provar el musical, a més a més estic fent primer de formació professional a Aules. M’agradaria dominar aquests tres ítems per superar-me. Per poder explotar amb aquestes habilitats i que sigui més fàcil trobar un representant o una agència. Per altra banda, també componc, tant lletres com música. M’agrada treballar totes les tècniques i de cada una en trec el que cal; Javier Daulte o Meisner.
He tingut l’oportunitat de participar a dos musicals d’Assaltem l’escenari al Tantarantana, a l’Àtic 22. I estic en el comitè de joves assessores de la sèrie Oh My Goig! a betevé, porto ja dos anys.
He estat intèrpret de l’obra OI NÉOI (Els nous), produïda pel Tantarantana i estrenada dins el festival Grec, al CCCB. A nivell personal, tinc un projecte, El cabal del destí, una investigació entre la música i tu. Creo cançons explorant quins són els màxims i mínims de la meva veu amb les coses que em toquen i que em fan moure. També escric molt i he començat un curtmetratge, una obra de teatre i monòlegs. Juntament amb l’Alba Bericat, tenim una companyia, Híbrides. Estem fent una obra sobre l’espiritualitat de la vellesa, la vida i la mort. La volem moure per teatres.

Què t’inspira per crear?

Com a actriu, tot neix de l’escolta, de respondre sense maquillar ni demostrar res. Amb tranquilitat, el que demana el cos, les emocions a partir del que estic veient. En canvi, l’escriptura és com una via d’escapament on puc pintar d’art escènic tot el que em passa i qüestionar-me si cal que ho expliqui.

Què ens recomanes?

Recomano El camino de la artista de Julia Cameron. Investigar sobre ella i el que escriu. També Deja de actuar y empieza a vivir de Bernard Hiller. Pel que fa a la música, m’agrada molt el grup Izal, per com associa la música amb les lletres, poétiques. També recomano molt Carla Bruni com a artista.

Quines aspiracions tens en un futur?

Ara estic molt contenta en el punt en què em trobo. Les inseguretats són menors, ja sé tractar amb el meu “jo artista”. He trobat l’equilibri. Vull buscar càstings perquè necessito veure’m en aquesta situació. Em veig vivint del que faig, de crear i de dur a terme les meves creacions. M’imagino sent feliç amb el que estigui fent. Plantant llavors per veurem créixer en l’audiovisual, tant a pel·lícules com a sèries. On sigui però davant de la càmera. En altres projectes em veig al darrere, gaudint i creant amb mi mateixa.

Instagram: @juliafeixas
Mail: feixasjulia@gmail.com

Marc Mampel
Instagram: @mampelfilms

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà