Jaume Llagostera

per lonestar_admin

Sóc en Jaume Llagostera, tinc 19 anys i sóc actor. M’agrada tenir present l’art, en el teatre. Poder expandir-me al màxim tant a nivell artític com a nivell personal.

D’on neix aquesta passió?

Ja de petit feia teatre a la ciutat, a Badalona, però com a hobby. El que més recordo és que els dilluns per a mi eren sagrats, tocava teatre, era la meva salvació. I quan vaig arribar a batxillerat, vaig decidir fer l’escènic a Granés.
Tot seguit vaig entrar a l’Escola Superior d’Art Dramàtic d’Eòlia. A més, també vaig fer un curs a l’Escola d’Actors de la Nancy Tuñón i Jordi Oliver i una formació de dramatúrgia a la Sala Beckett. Per altra banda, també he fet formació de dansa contemporània.
La primera oportunitat que vaig rebre que em va fascinar va ser entrar a l’equip jove de RBLS. També he participat en Assaltem l’escenari, programa del Tantarantana, i he actuat al TNC a Youth4. L’any passat, amb la companyia del Vers Retrobat, vam fer una obra en vers al Teatre Eòlia i actualment estic en altres projectes com Partícules paral·leles de The Amateurs, fent Strawberry frappuccino.

Què és el que més t’agrada?

Jugar amb la realitat. M’enriqueix molt viure la historia del Rei Lear d’un altre segle i viure-ho com si fos ara. Posar-me en la pell d’altres i sortir de la meva zona de confort. Deixar anar, alliberar-me, les realitats són infinites.

Què ens recomanes?

L’obra de teatre Tan poca vida (A little life) dirigida per Ivo Van Hove, va ser una experiència molt bonica. La pel·lícula Clímax de Gaspar Noé i la comèdia d’Oscar Wilde La importància de ser Frank.

Quin és el teu objectiu?

Seguir amb la línia que porto fins ara. No crec que sigui professional, però si soc actor. Vull fer projectes sense parar si es possible, sortir d’un i entrar en un altre. Tirar endavant projectes personals més petits, ara en tinc dos meus i un al qual m’han cridat. Seguir la línia i anar pujant, fins que algún dia cobri dels projectes i establir-ho com la meva professió, viure del teatre, viure del món artístic.

Instagram: @jaumellfalco
Mail: j.llagosterafalco@gmail.com

Marc Mampel
Instagram: @mampelfilms

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà