Ja tenim cartell 2020!

per lonestar_admin

El concurs convocat per escollir la imatge del cartell i de la resta d’elements de comunicació de RBLS 2020 ja té guanyador:  Josep Rojas Capell és l’autor del disseny triat per l’organització del festival! Un cartell que adoptarà diferents colors per distingir els apartats de RBLS (programació artística i comunitària, tallers gratuïts, trobades professionals) i per aportar una nota de llum a una tardor cultural, ara mateix, incerta.

Josep Rojas és un jove dissenyador manresà (23 anys) amb predilecció per les arts visuals, la música i la cultura (@joseprojascapell, @longlive.films, @brightjoyband). A través d’aquesta imatge ha volgut reforçar el valor del RBLS com a motor cultural del teatre jove a Barcelona, destacant-ne el logotip com a peça clau i central de la paraula jove, en el conjunt de la imatge, de la quarta edició del festival. El lliurament del premi en metàl·lic tindrà lloc en un acte durant els dies de festival. Us hi esperem!

Aquesta és la primera vegada que RBLS ha obert convocatòria per decidir la seva imatge, una línia que continuarà en les properes edicions a fi de donar visibilitat a la feina de dissenyadors i dissenyadores de 18 a 25 anys (en formació o professionals). El concurs ha rebut una dotzena de propostes, de les quals 3 van quedar finalistes. Les dues dissenyadores dels cartells finalistes són Laura Bueno i Marina Mampel, totes dues de 19 anys. L’enhorabona!

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà