Irene Coll

per lonestar_admin

Soc la Irene, tinc 14 anys i soc amant de totes les arts: la dansa, la música, la fotografia i l’escriptura.

Quan vas començar?

Penso que una artista ho és des que neix. Sempre m'ha agradat molt dibuixar i ballar sense control, crear vides de personatges de contes. Dibuixo persones i, evolucionant, ara em fixo en la constitució del cos. Vaig estar tres anys en una escola de Hip Hop i ara faig gimnàstica rítmica. He arribat als campionats de Catalunya. A casa tinc el costum de posar-me música i ballar contemporani. Per altra banda, també m'agrada escriure, deixar-me portar per les paraules. I per les imatges: fotografio tot allò que em crida l'atenció, miro de donar sentiment a una imatge. Pel que fa a l'escena, a l'escola féiem "dramaclass" i ens montàvem les nostres pel·lícules, m'agradava molt. He fet teatre musical i m'he adonat que és una de les meves passions. He actuat a Hamlet i a Romeu i Julieta, entre altres obres. També vaig fer uns anys de guitarra clàssica, em deixo emportar i em poso en mode acústic.

Què és el que t'inspira?

M’inspira viatjar, tinc una passió per l’estiu ja que vaig néixer a Mallorca. També la música, tot ho faig amb música, en un gran ventall de gustos. Tancar els ulls estant sola, sentir-me jo i crear.

Què ens recomanes?

Vull recomanar Elisa y Marcela, té molt bona estètica i una molt bona banda sonora. Expressa molt bé els sentiments de desig, de sentir-se cohibit i de la frustració.

Com et veus en un futur?

Encara em queda moltíssim per crèixer i conèixe’m realment, però m’encantaria aparèixer en una obra. El meu objectiu és que el meu art li agradi com a mínim a una persona. Viure per emocions, si ara vull fotografiar o cantar, fer-ho. El que les meves emocions em diguin, el que senti ho acabaré fent.

Intagram: @lasspax
acting.irenecoll@gmail.com

Marc Mampel
@mampelfilms

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà