Tallers

per lonestar_admin

RBLS Festival teatre Jove torna amb 2 tallers que segur que t’agradaran!

Inscriu-t’hi! Activitat gratuïta!

Dissabte 9 de novembre, 10.30 a 13.30 h
CC Cotxeres Borrell – Carrer de Viladomat, 2-8
_

REVERSIBLE. Imatge performativa amb Sienta la Cabeza

 

                                                           

Saps per què has guardat tant de temps aquella peça al fons de l’armari? Quina fantasia amaga o revela aquesta peça? Si vols qüestionar el teu ideal de bellesa i trencar amb les normes estètiques imposades, aquest és el teu espai.

Imagina, crea, fes una performance amb la teva imatge o inventa’t una de nova!

REVERSIBLE Imatge performativa és un taller de Sienta la Cabeza, companyia que va néixer amb la vocació d’explorar les possibilitats de perruqueria i música com a art performàtic, per sorprendre i convidar el públic a experimentar un canvi estètic personal en un context col·lectiu. Imparteixen el taller Fafá Franco i Laura Giberga.

Taller adreçat a joves d’entre 13 a 18 anys.

 Inscriu-te AQUÍ

___

Lluita escènica (mà buida) amb Rosa Nicolàs

                                                         

Al teatre, com a les pel·lícules, de vegades els personatges es barallen i arriben a les mans. Els seus intèrprets han de fer veure que lluiten i s’estomaquen (cops de puny, bufetades, puntades de peu) i fer-ho creïble quan, en realitat, no es toquen. Les tècniques de la lluita escènica a mà buida (és a dir, sense armes) estan basades en la teatralitat, el ritme, la precisió de moviments… i la integritat física del nostre adversari.

Rosa Nicolàs, actriu, cantant i coreògrafa de lluita escènica, tota una mestra de l’especialitat, proposarà exercicis que us ajudaran a entendre l’art de la lluita teatral i la necessitat de treballar en equip.

Taller adreçat a joves d’entre 13 a 18 anys.

Inscriu-te AQUÍ

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

es_ESEspañol