Qui som

per lonestar_admin

RBLS és un festival d’arts escèniques amb seu a la ciutat de Barcelona.

L’objectiu de RBLS és acostar el teatre als/a les joves d’entre 13 i 20 anys. Encomanar-los la passió i l’amor per aquest art, descobrir-los muntatges arriscats, engrescadors, que connectin amb els seus interessos i inquietuds. Fer-los protagonistes d’un esdeveniment fet a la seva mida.

El seu format i les activitats participatives que inclou contribueixen a reforçar la funció social de RBLS: una funció de trobada i pertinença a un grup, d’accés al món de la cultura i del teatre per a nois i noies en risc d’exclusió social, d’integració, de creixement personal i social.

Joves que senten el missatge dels temps actuals: no a l’individualisme, sí als amics, sí a la pau, a l’amor, a la imaginació, sí a l’art i la cultura com a via d’expressió, d’integració i de creixement.

RBLS s’estructura en quatre branques:

  1. Exhibició d’espectacles professionals i de qualitat artística que pel format i/o la temàtica són especialment interessants per a nois i noies.
  2. RBLS pro. Jornades professionals adreçades a artistes, agents educatius i altres professionals del sector cultural, per avançar en la normalització del teatre per a joves. Dins aquesta categoria destaca RBLS aposta, una fira de teatre per a joves que posa en contacte companyies i responsables de programació de teatres, fires i festivals.
  3. Tallers escènics gratuïts per a adolescents, una activitat participativa que els aporta eines per millorar l’expressió, el treball en equip, la creativitat i la integració i la relació amb les/els altres.
  4. Projecte de creació escènica comunitària, en què les i els adolescents alliberen la seva creativitat i, de la mà d’una o un artista, realitzen una proposta escènica

Els criteris de selecció de la programació tenen en compte el valor artístic de les propostes, la seva singularitat, temàtiques actuals i l’autoria autòctona contemporània.

EQUIP

Directora artística
Carme Tierz
Rosa Moliné
Productora
Gisela Juanet
Marta Vilanova Bustos
Rubén García
Marc Mampel
Marta Caravaca
Marc Pineda
Jana Serra
Gabriela Marsal

HI HAN COL·LABORAT

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

es_ESEspañol