PÍNDOLES. TEATRE BREU EN ESPAIS VIUS

per lonestar_admin

Una experiència única i innovadora de teatre breu, intens i en indrets inesperats. Un circuit de microteatre! El catalon d’una nit d’estiu, I.A.I.A. i Mandra són les tres píndoles que tindran el Tantarantana com a punt de sortida i d’arribada; i dos espais més, l’Ateneu del Raval i el Casal de Barri del Raval, seran els altres escenaris del circuit.

Vols saber-ne més?

EL CATALON D’UNA NIT D’ESTIU, de Roc Esquius

Aquesta nit, un aspirant a cantant improvisador fa una prova per un grup que ho està petant. Però també aquesta nit, coneixerà la noia dels seus somnis… I l’haurà de conquistar sense parar de rimar.

Direcció: Roc Esquius
Interpretació:  Núria Florensa, Sílvia Forns, Carles García-Llidó i Roc Esquius (Dara Teatre)

I.A.I.A., de Mar Solà

La fake-àvia està proliferant pel món sense cap mena de control ni aturador. Compra canelons preparats, menja peix congelat i posa podcasts en lloc d’explicar contes. T’has parat mai a pensar que potser som l’última generació que té la sort de conèixer les autèntiques àvies-àvies?

Direcció: Míriam Puntí
Interpretació: Maria Ballús i Adriana Fornés
Producció: Companyia La Mariona

MANDRA, de Laura Pons

La tenim al damunt, a sota, ens envolta i ens abraça. De vegades oprimeix i no et deixa respirar. La Mandra. Quina mandra llevar-me, acabar allò que he de tenir ja acabat per ahir. Però, ai que bé, mandrejar avui per la tarda. El caliu de la mandra, com l’abraçada de la persona que estimes.

Direcció: Irene Minovas
Interpretació: Adela Silvestre, Laura Pons

Teatre Tantarantana. Baixos 22
Dijous 4 de novembre, 18:30 h.
Preu: 6 € (-20 anys), 9 € (21 a 25 anys), 12 € (+ 26 anys).
Descomptes: Carnet Jove, 5 € (- 20 anys), 8 € (21 a 25 anys), 10 € (+ 26 anys).

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

es_ESEspañol