Marc Mampel

per lonestar_admin

Sóc el Marc Mampel, tinc 22 anys i sóc realitzador audiovisual. M’agrada que sigui possible passar ideas i text a imatges.

Com vas començar?

Amb 10 anys, una nit estava mirant iCarly i curiosament em va cridar l’atenció que en un dels capítols el germà feia un stop motion. Just en acabar el capítol vaig correr a la meva habitació perquè volia provar jo mateix amb les meves joguines. A partir d’aquella nit i després de buscar a internet a quants fotogrames per segon passava cada imatge, vaig començar a fer vídeos d’stop motion uns dos anys a la meva habitació amb ninots de plastilina. També gaudia molt amb el procés de postproducció, per això vaig fer el batxillerat artístic, volia aprendre sobre composició i color. Al batxillerat vaig fer per primer cop un curt pel meu compte pel meu TDR, abans inclús, de cursar l’assignatura d’audiovisuals. Amb aquesta experiencia vaig decidir cursar el cicle superior de realització de projectes audiovisuals i d’espectacles.

Aquesta formació em va obrir les portes del món audiovisual i vaig fer el meu primer documental Moaré co-dirigit amb Carla Alberich i el videoclip de Hogar, entre d’altres experiències com ser jurat jove del festival Mecal Pro, festival de curtmetratges que havia estudiat prèviament al batxillerat. Paral·lelament vaig tenir una petita experiència en el món del teatre dirigint El buen vecino, text original de Juan Mayorga, vam fer tres bolos a Gràcia. Arrel d’aquesta aproximació al món del teatre, vaig tenir l’oportunitat d’entrar al Festival Teatre RBLS com a realitzador de l’espot publicitari i més endavant també vaig passar a participar a xarxes i a la pàgina web, aquest any és el tercer.

A més a més he pogut passar per productores com MediaPro, Telecinco i Cuatro i altres projectes independents de publicitat i corporatius. Actualment estic a punt d’acabar els meus estudis universitaris de comunicació audiovisual. Amb unes companyes hem creat la productora Helousis amb la que estem creant diferents projectes audiovisuals com Aquellos días (videoclip), Changting Wu Label (Fashion Film), Sharpa (Videoclip) o Julieta (Documental) entre d’altres que estan en procés de pre i post producció.

Recentment he tingut l’oportunitat de dirigir un projecte més gran, una webserie d’una trama adolescent  de 10 capítols que es troba ara en procés de postproducció, que esperem que tingui un recorregut per festivals.

Què és el que més t'agrada?

El que més m’agrada del que faig és, a part de poder transmetre sentiments a través de les imatges és poder conèixer a un gran ventall de persones que es dediquen a l’art o al món artístic i conèixer l’art desde el seu àmbit i el seu punt de vista.

Que ens recomanes?

Recomano moltíssim la pelicula de Submarine pel seu ric llenguatge audiovisual i els festivals on pots trobar productes audiovisuals allunyats del comercial. L’obra de teatre Rent. I encoratjo a totes aquelles persones a qui els hi agrada el món de les arts, a crear i a gaudir de l’experiència.

Fotografia d'Ot Boquera

Com et veus en un futur?

El que m’agradaria es treballar en el sector audiovisual en alguna productora, juntament amb projectes externs i no descarto ser professor. A dia d’avui però, prefereixo anar, frame by frame.

Instagram: @mampelfilms
Web: marcmampel.wordpress.com/ 

Marta Caravaca
Instagram: @martswl

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

es_ESEspañol