EINES TEATRALS MÉS ENLLÀ DE LA FICCIÓ, amb José y sus hermanas

per lonestar_admin

El mapa d’idees, els tres cervells i el feedback: aquestes són les tres eines que la companyia José y sus Hermanas utilitza per crear els seus espectacles, i que poden ser útils a docents i educadores i educadors per treballar el consens, la creativitat, l’imaginari col·lectiu i la idea de comunitat.

Alejandro Curiel

creació i interpretació

Valladolid, 1985

Cursa els estudis d’interpretació a l’Escola d’Art Dramàtic de Valladolid completant la seva formació dins del camp de la dansa contemporània i el teatre visual. Una vegada a Barcelona, continua el seu treball com a intèrpret dins del món audiovisual. Al 2012 accedeix a l’Institut del Teatre especialitzant-se en el camp de la direcció escènica. Com a creador escènic ha estat artista resident de la Sala Hiroshima de Barcelona en la temporada 15/16 estrenant les seves dues primeres peces. El 2017, la seva tercera creació, All by myself, forma part de la programació de GREC Festival de Barcelona dins del context Grec+ que l’Antic Teatre genera per a donar visibilitat a joves creadors. A més, a la tardor d’aquest mateix any suma una última creació, P/P (Propietat Privada), coproduïda pel Festival TNT de Terrassa. A l’hivern del 2019 és acollit pel projecte #FF90, promogut pel Graner, que té com a objectiu generar una comunitat sòlida de creadors d’una mateixa generació.

Marta Díez

creació i interpretació

Sant Just Desvern, 1992

Graduada en Art Dramàtic per Institut del Teatre de Barcelona. Paral·lelament es forma en dansa flamenca amb Ruth Quesada, Marina Gonzalez i a l’escola José de la Vega. Ha treballat com a actriu de doblatge a SDI Media. Combina el seu treball com a actriu i creadora a la cía Jose y sus hermanas amb el del món de la distribució i la producció executiva desde PalosantoProjects. Forma part de l’equip impulsor del projecte pedagògic del Festival Dansa Metropolitana. Actualment està cursant el Master de Gestió Cultural a la Universitat de Barcelona.

Nau Iwanow · Barcelona
11 de novembre, 10 a 13.30 h.
Preu: 20 €.

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

es_ESEspañol