Concurs fotografia #TeatreJoveEnAccio 2019

per lonestar_admin

#TeatreJoveEnAccio

CONCURS DE FOTOGRAFIA INSTAGRAM

Tens entre 13 i 20 anys

T’agrada la fotografia? Les arts escèniques?

Ets instagramer

Participa al concurs d’Instagram  #TeatreJoveEnAccio i guanya premis fotogràfics i teatrals!

BASES

RBLS Festival Teatre Jove, amb la col·laboració de l’Eix Jove i l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca, convoca la segona edició de #TeatreJoveEnAccio, un concurs fotogràfic per estimular la creació visual d’adolescents i joves i la seva relació amb les arts escèniques. 

OBJECTIU

Conscients dels beneficis de les arts i la cultura (visual, plàstica, musical o escènica) per al creixement personal i col·lectiu d’adolescents i joves, #TeatreJoveEnAccio proposa un concurs perquè nois i noies desenvolupin la seva creativitat amb la fotografia i, alhora, s’acostin al món del teatre.

TEMÀTICA

La temàtica de les fotografies és el món del teatre, des de qualsevol vessant (del festival RBLS, d’un espectacle, un assaig, actors/actrius, elements d’attrezzo, butaques, façanes de teatres, públic, etc.). 

No s’admetran imatges que no tinguin cap relació amb les arts escèniques.

PARTICIPACIÓ

La convocatòria està oberta a instagramers de 13 a 20 anys.  

Els/les participants hauran de:

  • Fer una fotografia relacionada amb les arts escèniques 

  • Etiquetar la fotografia amb el hashtag #TeatreJoveEnAccio 

  • Etiquetar @rblsfest, @eixjove i @espaicatalaroca . 

Cada participant pot presentar un màxim de tres fotografies.

RBLS Festival Teatre Jove, Eix Jove i Espai de fotografia Francesc Català-Roca es reserven el dret de fer difusió i de publicar les fotografies presentades al concurs als seus webs i xarxes socials.

L’enviament d’una imatge al concurs no pot infringir els drets de reproducció ni cap altre dret de tercers. La participació en el concurs suposa l’acceptació integra de totes les bases.

TERMINI

El concurs finalitzarà el 15 de novembre de 2019. No s’admetran fotografies publicades més enllà d’aquesta data.

PREMIS

Les deu fotografies escollides pel jurat s’exposaran a partir del 16 de desembre a l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca (Llançà, 21, baixos). Les reproduccions seran un obsequi per a les persones autores, que podran passar a recollir-les per l’espai a partir del 2 de gener de 2010de 17 a 21 h. La resta de fotografies participants es projectaran al mateix espai durant la inauguració de l’exposició.

Els/les tres instagramers que quedin finalistes rebran, a més de la reproducció en gran format de la seva fotografia i dues invitacions per a la inauguració del festival RBLS 2020.

El/la guanyador/a del concurs rebrà la reproducció de la seva fotografia i dues invitacions per a la inauguració del festival RBLS 2020, i podrà fer una inscripció a la «Sessió especial: doble exposició» a l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca.

CARACTERÍSTIQUES DE LES FOTOGRAFIES

Els/les participants, pel fet de participar, declaren sota la seva responsabilitat que les imatges no tenen cap contingut ni material obscè, violent, ofensiu, incendiari o difamatori; també que han obtingut les autoritzacions de les persones i entitats que hi puguin aparèixer.

L’organització es reserva el dret de rebutjar fotografies i missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge del patrimoni i del barri, així com les que siguin discriminatòries per raó de naixement, ètnia, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal.

JURAT I COMUNICACIÓ DE VEREDICTE

Un jurat format per representants d’Eix Jove, Espai de fotografia Francesc Català-Roca i RBLS Festival Teatre Jove es reunirà per escollir les fotografies finalistes i la guanyadora el 19 de novembre. 

El veredicte es comunicarà al guanyador/a el 26 de novembre de 2019 ald perfils d’Instagram de @rblsfest @eixjove i @espaicatalaroca deixant un comentari a la fotografia guanyadora i li donarà instruccions per posar-s’hi en contacte i facilitar-ne el nom, cognoms, número de telèfon i adreça electrònica. 

El nom de la persona guanyadora es publicarà a les pàgines web de RBLS Festival Teatre Jove, EixJove i Espai de Fotografia Francesc Català-Roca.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL 

Els/les participants cedeixen expressament a RBLS Festival Teatre Jove, Eix Jove i Espai de fotografia Freancesc Català Roca,  amb caràcter d’exclusiva i sense limitació temporal, els drets d’explotació de la propietat intel·lectual de les propostes que s’hagin presentat al concurs, de conformitat amb la llei de propietat intel·lectual vigent, així com els drets de propietat industrial que es puguin derivar d’aquesta explotació amb finalitats promocionals, comercials i o publicitàries. 

Aquets drets inclouen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma; el dret de distribució; el dret de transformació, inclosa l’adaptació o qualsevol altra modificació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i el canal que es considerin més convenients, incloses les plataformes en línia, webs corporatius i entorns 2.0.

Organitzen RBLS Festival Teatre Jove, Eix Jove i Espai de fotografia Francesc Català-Roca.

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà