Albert Muns

per lonestar_admin

Sóc l’Albert Muns, tinc 20 anys i en un futur seré director de cinema.

Com vas començar?

Tenia uns 5-6 anys quan vaig començar. Anava amb l'ordinador gravant, amb la webcam i després editava amb el movie maker fins als 11 anys. Més endavant començo a gravar amb el mòbil fins als 17 anys. Amb el mòbil vaig arribar a fer un curtmetratge de terror utilitzant chroma i tot. Em va agradar tant que vaig fer una secuela d'una hora i cuart. Vaig mantenir el hobby fins a entrar a primer de carrera d'enginyeria de telecomunicacions, on els meus companys em preguntaven que feia allà quan la meva passió era el cinema. No parava de parlar dels meus projectes i les figuracions que havia fet en altres pel·lícules. Amb 19 anys arriba una càmera a les meves mans i vaig deixar telecomunicacions per a fer la carrera de comunicació audiovisual. És així com he anat aprenent més técnica per a realitzar els meus projectes.

He realitzat 3 curtmetratges que he enviat a festivals. Nunca debiste, que va ser projectat a l’Alternativa, al festival de cinema independent de Barcelona. El fals documental de Víctor y la gran incógnita, va arribar a la fase final del festival Jelly Fest de Los Angeles, California. El microcurt de Metro y medio a tu lado, curt que em va permetre jugar molt més amb la imatge i els personatjes ja que era cinema mut. Vaig poder ser molt més creatiu en altres àmbits. Ha estat seleccionat en el festival Best Drama on Movie Screen Pro Film Festival i en The Indie for you Film Festival. En aquest segon dubtava ser triat degut a la magnitud de gent que es presentava i, vaig acabar guanyant a millor curtmetratge.

Actualment estic esperant el moment més òptim per a estrenar Maestros del renacer, és el meu últim llargmetratge que he fet. Tracta sobre el meu alter ego, que s’enfila per on no toca. Un drama juvenil que acaba en cinema de mafiosos. Va començar com un capritx personal i ja que estava, em vaig dir, doncs l’acabo. Quan el vaig començar, el feia amb el mòbil i ara he refet els plans amb la meva càmera. També tinc en ment un curt surrealista sobre set dels pecats moderns. Vull rodar-lo aquest estiu. Estic parlant amb una productora a veure si em produeixent un altre llargmetratge que vull fer.

Què és el que més t'agrada?

El que més m’agrada és quan estic a escena. He tancat els ulls en el moment que estic provant-la i puc veure com surt una història des del meu punt de vista i com l’he imaginada. És molt satisfactori veure que és el que tenia en ment. Molta satisfacció personal veure la teva obra realitzada.

Què ens recomanes?

M’encanta la pel·lícula de Paràsitos, la trobo brillant. Un asunto familiar també m’agrada molt. Una familia japonesa que em va revolucionar molt amb els punts de gir i com estava grabada. Pot ser que sigui per a un públic més selecte, però hauria de ser de domini  públic.

Quines aspiracions tens en un futur?

Calma i picar pedra. Se que arribaré, no se a quina dimensió ni en quin punt, però preferiré no menjar a aconseguir dirigir cinema de manera professional. Hi ha altres parts de l’audiovisual que m’agraden molt però tinc clar que el que vull és dirigir. Estic aprenent molt sobre la teoria del muntatge, per aprendre els millors plans i veure quines són les imatges més adecuades per al que vull explicar.

Instagram: @amunss17
Mail: amuns99@gmail.com
YouTube: www.youtube.com/watch?v=GRZ1kaKZ3rA   
Web: www.
cinemuns.wixsite.com/home 

Marc Mampel
Instagram: @mampelfilms

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

caCatalà