QUIN GEST NECESSITEM AVUI?, amb MOVEO

per lonestar_admin

Taller de teatre físic durant el qual treballarem de manera lúdica i profunda la relació entre les persones a través dels gestos i veurem com aquesta relació ens permet crear i fer visibles les connexions dramàtiques entre intèrprets.

A més del treball pròpiament escènic, explorarem també com ens dona eines vivencials d’escolta, de compromís amb l’altre, de confiança en el treball d’un/a mateix/a, així com per expressar estats emocionals més enllà de la paraula.

El taller forma part d’un projecte artístic, digital i social desenvolupat per la Cia. Sauf le Dimanche (Occitània), Mariantònia Oliver (Illes Balears) i la Cia. Moveo (Catalunya). El projecte és co-finançat per l’Euroregió Pireneus-Mediterrànea, l’ICUB i l’Institut Ramon Llull.

Els gestos proposats per les i els participants formaran part d’una recopilació que servirà per crear una peça de vídeo-dansa professional (estrena, març de 2022).

A càrrec de la Cia. Moveo, especialitzada en un treball de creació que explora les possibilitats narratives del cos i la riquesa expressiva del moviment.

Cal que hi porteu roba còmoda per poder treballar físicament.

CC Cotxeres Borrell
Dissabte 6 de novembre, de 10:30 a 13.30 h.
Edat recomenada: 14 a 20 anys. Activitat gratuïta.

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

es_ESEspañol