Marc Pineda

per lonestar_admin
Em dic Marc Pineda, tinc 19 anys i sóc actor en formació. Sóc millor en teatre però estic reforçant i treballant el cinema. Gaudeixo molt la comèdia tot i que el drama també m’agrada.

Com comença tot?

Des de molt petit actuaba a l’escola d’extraescolar, a primària. Durant l’ESO vaig fer una pausa ja que ho tenia com a hobby, però a quart vaig adonar-me que tenia noves aspiracions i que volia que fos la meva professió.

Vaig començar el batxillerat a Granés i vaig poder participar en Assaltem l’escenari i actuar així al Teatre Tantarantana. Més endavant vaig entrar a formar part de l’equip jove de RBLS fins a dia d’avui. També estic cursant segon a Eòlia Esad.

Vaig fer un càsting per a Youth#4 al Teatre Nacional de Catalunya, una obra dirigida per Didier Ruiz, i em van agafar. També a Eòlia vaig fer Tartuffe en vers. Ara mateix estic creant amb uns companys de classe Les gosses de Shakespeare, som la companyia “Els fills de l’MTV”. Va néixer com a projecte final de pràctiques i vam crear molt bon grup. Ara volem seguir movent-la.

Què és el que més t’agrada?

Més que el resultat és el procés. Conèixer altres personatges, que la gent rigui i s’emocioni. Els assajos, els companys, fer moure, canviar… el més important és transmetre.

Què ens recomanes?

Doncs vull recomanar algunes obres de teatre que he vist i m’han agradat: Bellesa, bellesa, Ramon, Los bancos regalan sandwicheras y chorizos i Fairfly.

Quines aspiracions tens en un futur?

No m’agrada posar-me gaires metes perquè si no es compleixen et crea frustració i estàs tota la vida perseguint alguna cosa que potser no vols en realitat. El que sí voldria és poder viure del teatre, però no aspiracions d’un fals èxit. Vull viure del teatre o d’allò que m’agradi.

Instagram: @marc_pineda_18
Mail: marcpineda00@gmail.com

Marc Mampel
Instagram: @mampelfilms

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

es_ESEspañol