Laia Garriga

per lonestar_admin

Em dic Laia Garriga, tinc 19 anys i soc una actriu curiosa, m’interessen moltes coses.

Com vas començar?

De petita jo actuava a casa, m'agradava disfressar-me i fer teatre als dinars familiars. Volia ser actriu, però jo mateixa m'ho negava, buscava altres professions per la por a dir el que volia ser de veritat. Feia teatre a l'escola i en altres centres. Però a tercer i quart d'ESO vaig entrar en escoles professionals. He passat per La Bobina i Memory. El batxillerat el vaig fer a Granés, que va trobar el meu pare, i l'any vinent vull entrar a Eòlia, on he anat fent cursos d'estiu.
He participat en 3 videoclips dels Amics de les Arts, Ja no ens passa, El seu gran hit i El meu cos. També vaig sortir a l'espot publicitari de RBLS de la tercera edició i a l'espot de la Marató. Fa poc vaig fer un càsting d'arxiu per a TV3 i m'han proposat presentar-me a una sèrie.

Vaig fer Chicago, el musical de final de segon de batxillerat, i en els cursos d’estiu he fet altres actuacions. Ara he començat a estudiar cant particular, m’agraden molt els musicals i en voldré fer més. No em vull tancar portes ja que l’actuació té moltes branques. També he probat aro aeri recentment, i vull reprendre-ho en algun moment i fer-lo servir en algun projecte, igual que el llenguatge de signes, que vaig aprendre en un curs.

Què és el que més t'agrada?

M’agrada molt el procés de creació d’un personatge. Investigar sobre ell, mirant una pel·lícula, llegint, fent recerca… Fins a trobar-lo. També el moment de representar l’obra, estar dalt de l’escenari. 

Què ens recomanes?

Recomano veure més musicals. Un en concret, La tienda de los horrores. També Paisajes para no colorear com a teatre de text. I una lectura, Otel·lo de Shakespeare.

Quines aspiracions tens en un futur?

No m’agrada gaire mirar al futur, he après a viure en el present. A curt termini em veig cursant Eòlia, els 4 anys. Més enllà no em veig en lloc. Tinc somnis i desitjos, com moure’m per la meva passió. Mai se sap què pot passar, però sí que em veig fent el que m’agrada. Actuar, circ, doblatge… Vull viure de la meva professió. Si no és del teatre com a tal, donant classes de cant o d’interpretació. 

Instagram: @laiags_

Marc Mampel
Instagram: @mampelfilms

You may also like

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

es_ESEspañol