TALLER DE CREACIÓ, amb Hermanas Picohueso

per lonestar_admin

Treballem juntes perquè ens entenem i ens agrada posar en comú els nostres punts de vista. Sumem persones als nostres processos de creació perquè creiem que el Món és ple de ments amb idees brillants.

Les nostres influències són escèniques, literàries, cinematogràfiques, fotogràfiques, YouTube, les històries de les nostres àvies i experiències pròpies.

Ens agrada el risc i mai posem límits a les nostres possibilitats. Apuntem alt i no sempre hi arribem. Som amants de la tecnologia, provem i incorporem tot allò que pugui servir-nos per a experimentar amb noves maneres d’explicar
les coses. Sense cap tipus de filtre previ.

En aquest taller, volem mostrar de quina manera cuinem els nostres projectes i quina és la base de la que partim.

Utilitzarem eines d’improvisació, dramatúrgia, audiovisuals i testimonials.

A partir de tot aquest material buscarem el dispositiu adequat que ens ajudi a composar la nostra creació i finalment fer-ne revisions.

Nau Ivanow
Dilluns 30 de novembre, de 16 a 20 h (aprox).
Activitat gratuïta.
Edat recomenada: de 14 a 18 anys.

Creació Hermanas Picohueso Dramatúrgia Gal·la Peire Camps, Diego Ingold i Lluki Portas Direcció artística Diego Ingold i Lluki Portas Direcció de producció Gal·la Peire Intèrprets Lluki Portas, Diego Ingold, Marc Homar i Gal·la Peire Disseny Audiovisual Diego Ingold, Gal·la Peire Camps i Lluki Portas Disseny escenogràfic i construcció de titelles Diego Ingold  i Lluki Portas Música original Clara Ingold i Mon Joan Tiquat Veu en off Josep Orfila i Òscar Amer Direcció tècnica Jaume Miralles i Marc Homar Il·luminació Jaume Miralles, Marc Homar i Gal.la Peire So Jaume Miralles, Lluki Portas i Marc Homar.

Amb la col·laboració de:

Aquest web fa servir cookies per millorar la teva experiència. Assumim que et sembla bé, però pots negar-t'hi si ho vols. Acceptar Llegir més

es_ESEspañol